Marineland har fået nye ejere!

Lørdag d. 29/5 åbner Marineland op på den gamle velkendte adresse Fabriksvej 58.

Vi kan med glæde meddele, at Marineland pr. d. 21/5-2021 har fået nye ejere. Fremover vil det være Michael Haupt Pedersen og Jacob Hansen, som sammen vil drive det 45 år gamle firma videre. Men selvom der er kommet nye ejere, bliver meget faktisk som i de gode gamle dage. Marineland flytter nemlig "hjem" til adressen Fabriksvej 58, hvor firmaet tidligere har haft til huse i ca. 30 år.

"Vi glæder os meget til at betjene eksisterende såvel som nye kunder i forretningen, hvor kunderne vil kunne få byens bredeste udvalg af motorer, både, tilbehør med mere. Derudover vil vi også vil drive et veludstyret værksted, hvor vi vil tilbyde serviceeftersyn, reparationer, bundmaling, kalechesyning og alt hvad kunderne ellers behøver hjælp til", fortæller Michael og Jacob forventningsfuldt.

Forretningens tidligere ejer Rasmus Christiansen, som har drevet firmaet de seneste par år, udtaler følgende om ejerskiftet: "Både jeg, og min far Hans Erik (som har drevet firmaet i langt de fleste af årene), synes det er en rigtig god aftale vi har fået på plads, hvor forretningen igen kommer til at være på den gamle adresse Fabriksvej 58. Jeg tror og håber at de nye ejere vil tage god vare på firmaet, og håber at de går mange gode år i møde".

Marineland - Sydsjællands leverandør til bådfolket igennem mere end 40 år.

Marineland ApS er beliggende 300 m fra Næstved Havn, og kan tilbyde en bred vifte af motorer, både, joller, gummibåde m.m. 

Vi lagerfører ligeledes et bredt udvalg af udstyr og reservedele, og har vi ikke lige netop det du står og mangler, kan vi normalt få det hjem fra en af vore leverandører inden for kort tid.

Trænger din motor, båd eller trailer til et eftersyn eller reparation, står vores personale klar til at tage godt imod dig. 

Vi bliver naturligvis løbende opdateret igennem kurser og efteruddannelse, så du kan være sikker på at din båd er i de rette hænder hos os. 

Vi er autoriseret Mercury forhandler og værksted samt autoriseret Variant trailer forhandler. Vi servicerer og reparerer naturligvis også gerne andre mærker. 

Timepris: kr. 525,- ex. moms.